Le Lafoa'i Suau'u a Rusia i Asia Ua Aulia se Tulaga Maualuga Fou

talafou1

Va'ai Ata Tele
Mo le faʻaleagaina o le va ma le itu i Sisifo ua faʻaleagaina, o loʻo faʻaogaina e le alamanuia malosi a Rusia ia Asia e avea ma ana pisinisi fou.O le auina atu i fafo o le suauu a Rusia i le itulagi ua uma ona ausia se tulaga maualuga fou i le talafaasolopito.O le tele o tagata suʻesuʻe o loʻo vavalo mai o Rusia o le a faʻalauteleina se vaega o atinaʻe malosi a Asia.

O fuainumera o fefaʻatauaʻiga ma faʻatusatusaga a le au suʻesuʻe o loʻo faʻaalia ai o le 30% o le aofaʻi atoa o le faʻatau atu o suauʻu a Rusia e ulufale atu i le maketi a Asia talu mai le 2014. O le aofaʻi e sili atu i le 1.2 miliona paelo i le aso o le maualuga maualuga lea i le talafaasolopito.O fa'amaumauga a le IEA o lo'o fa'ailoa mai ai e na'o le tasi vaelima o le aofa'i o suau'u fa'atau atu a Rusia na ulufale atu i le itulagi o Asia ma le Pasefika i le 2012.

I le taimi nei, o le aofaʻi o le suauʻu auina atu i fafo o loʻo faʻaaogaina e Rusia le paipa sili ona tele e lafo ai le suauʻu i Europa e faʻaititia mai i aso uma 3.72 paelo, o le maualuga ia Me 2012 i aso uma e itiiti ifo i le 3 miliona paelo i lenei Iulai tele.

O le tele o le suauu lea e auina atu e Rusia i Asia o loʻo tuʻuina atu i Saina.Mo le fete'ena'iga sootaga ma Europa, o loo saili Rusia mo le faamalosia o le sootaga ma le itulagi Asia o loo i ai le manao tele mo le malosi.O le tau e sili atu nai lo le tau masani i Dubai.Ae ui i lea, mo Asia faʻatau, o se faʻamanuiaga faʻaopoopo o le latou latalata i Rusia.Ma e mafai ona latou maua se filifiliga eseese i tafatafa o Sasaʻe Tutotonu lea e iai le vevesi masani e mafua mai i taua.

O aʻafiaga na mafua mai i faʻasalaga a le itu i Sisifo i luga o pisinisi kesi a Rusia e le o manino.Ae o le tele o pisinisi malosi ua lapatai mai e faapea o faasalaga e ono i ai ni tulaga lamatia e ono aafia ai foi le konekarate o le kesi lea na sainia i le va o Saina ma Rusia ia Me o le tausaga nei, e tusa ma le 4 selau piliona tala.Mo le fa'atinoina o le konekarate, e mana'omia se paipa fa'asalalau ta'ito'atasi ma su'esu'ega fou.

Fai mai Johannes Benigni, le pule o le JBC Energy, o se pisinisi faufautua, "Mai le ogatotonu, e tatau ona auina atu e Rusia le tele o suauu i Asia.

E le gata ina manuia Asia mai le tele o suau'u a Rusia e sau.O faʻasalaga a Sisifo lea na amata i le amataga o lenei masina faʻatapulaʻaina oloa auina atu i fafo i Rusia lea e faʻaaogaina mo suʻesuʻega i le sami loloto, Arctic Ocean ma shale geological zone ma suiga faʻapitoa.

Ua manatu le au su'esu'e o le Honghua Group o lo'o sau mai Saina o le tagata sili lea ona iloa e mafai ona fa'amanuiaina mai fa'asalaga, o se tasi lea o kamupani sili ona tele i le lalolagi atoa o lo'o fa'atauina le fa'avae vili i uta.12% o le aofaʻi o tupe maua e sau mai Rusia ma o ana tagata faʻatau e aofia ai le Eurasin Drilling Corporation ma le ERIELL Group.

Gordon Kwan, le pule suʻesuʻe o le suauʻu ma le kesi o Nomura na fai mai, "E mafai e Honghua Group ona tuʻuina atu faʻasalalauga e tutusa lona lelei ma mea e gaosia e pisinisi i Sisifo ae o loʻo i ai le 20% o le tau.E le gata i lea, e taugofie ma sili atu le aoga i felauaiga ona o le fesoʻotaʻiga o nofoaafi e aunoa ma le faʻaaogaina o felauaiga.


Taimi meli: Feb-25-2022